انواع چکش تخریب

اگر کمی با دقت به پروژه های مسکونی اطراف خود نگاه کنید به این نتیجه می رسید که برای ساخت یا حتی تخریب ساختمان های مسکونی و غیر مسکونی مختلف به ابزار های گوناگونی نیاز دارید. چکش تخریب یکی از همین ابزارها است که عموما برای تخریب اجزای مختلف یک ساختمان از آن استفاده می‌شود. این عضو به گونه ای ساخته شده است که با اعمال ضربات سریع و سنگین هر جسم سفت و سختی را در هم می‌شکند. از انواع چکش تخریب هر یک برای استفاده در زمان و مکان خاصی مناسب اند. مهم است که چکش تخریب شما با نوع پروژه و شرایط محیطی تان همخوانی داشته باشد. برای انتخاب صحیح این محصول ابتدا لازم است انواع مختلف آن را به خوبی بشناسید.

به  طور کلی اصلی ترین معیار انواع چکش تخریب منبع انرژی آنهاست. این عامل علاوه بر تعیین قدرت و کارایی سازه، کلیاتی مانند مدت زمان کارکرد و عمر مفید دستگاه را نیز تعیین می‌ کند. چکش تخریب برقی، شارژی، بادی، هیدرولیکی و بنزینی اصلی ترین دسته بندی های این حوزه را تشکیل می دهند. در ادامه هر یک از آنها را شرح می دهیم.

انواع چکش تخریب
چکش تخریب برقی

چکش تخریب برقی

یکی از انواع چکش تخریب همانطور که از نام این سازه می توان حدس زد چکش تخریب برقی انرژی خود را از منبع برق شهری کسب می کند. در نتیجه برای روشن کردن آن به کابل و جریان الکتریکی نیاز دارید. این اقلام دارای دقت، سرعت و قدرت بالایی هستند. اپراتور می تواند تا زمانی که جریان الکتریکی فعال است از دستگاه به صورت یکسره کار بکشد.

اما یک ایراد اساسی در این بخش وجود دارد. این سازه در اماکنی که دسترسی به جریان برق در آنها وجود ندارد عملا بلا استفاده است. علاوه بر آن وجود کابل های اضافه در برخی شرایط برای اپراتور محدودیت فیزیکی ایجاد می کند. در ثانی اگر کابل دچار ضربه و پیچ خوردگی شود می تواند منجر به خرابی دستگاه شود. لازم به ذکر است که سیم های چکش تخریب برقی نباید در معرض رطوبت یا دمای بسیار بالا و بسیار قرار بگیرد چرا که ممکن است اتصالی جریان برق در آن پیش بیاید.

چکش تخریب شارژی

چکش تخریب شارژی

این نوع چکش تخریب تخریب کوچک و قابل حمل است اما با وجود این جثه محدود قدرت و دقت مطلوبی دارد. این چکش دارای دو باتری قوی است که انرژی مورد نیاز خود را از آنها تامین می کند. این باتری ها قادر اند توان مطلوبی را به سازه هدایت کنند اما مدت زمان انجام این روند محدود است. به عبارت دیگر چکش تخریب شارژی تنها چند ساعت می‌ تواند بی وقفه کار کند. زمانی که شارژ باتری های آن تمام شوند دستگاه نیز خاموش می شود. محدود بودن مدت زمان فعالیت این سازه یکی از معایب آن است.

در مقابل چکش شارژی به راحتی حمل و جا به جا می شود. علاوه بر آن کارگران می‌ توانند عملیات تخریب را در شرایطی که دسترسی به برق وجود ندارد به آسانی انجام دهند. با توجه به منبع تامین کننده این دستگاه، خبری از کابل های اضافه در آن نیست. در نتیجه اپراتور می تواند با آزادی عمل بیشتری از آن استفاده کند.

چکش تخریب بادی

چکش تخریب بادی

منبع تامین کننده این چکش کمی متفاوت است. چکش تخریب بادی نیروی مورد نیاز خود را به واسطه هوای فشرده ای که به اجزای داخلی آن پمپ می شود به دست می آورد. این هوای فشرده به واسطه چند دستگاه پمپ که به سازه متصل هستند تولید می شود. نام دیگر چکش تخریب بادی پنوماتیک است.

چکش تخریب هیدرولیکی

چکش تخریب هیدرولیکی

چکش تخریب هیدرولیکی نیز وظیفه تخریب اجسام مختلف را به دوش می کشد. با این تفاوت که این فرایند را در ابعاد گسترده تری انجام می دهد. چکش هیدرولیکی بسیار سنگین و‌ بزرگ است به گونه ای که برای کنترل سازه آن را بر روی لودر ها و بیل های مکانیکی نصب می کنند. عملیات تخریب کوه، توتل، سقف و غیره با کمک این دستگاه انجام می شود. از آنجایی که این تخریب کننده فاقد مدار الکتریکی است می توان از آن در مکان هایی همچون معدن نیز استفاده کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *